Motorola verstuurt pers-uitnodigingen, mogelijk voor Europese Moto X


Motorola heeft uitnodigingen verstuurd naar diverse Europese perscontacten. Het zou mogelijk gaan om de Europese lancering van de Moto X. Eerder leek het er nog op dat het gepersonaliseerde vlaggenschip niet naar Europa zou komen.

Het event zou plaatsvinden in Engeland en één van de ontvangers denkt het zeker te weten; een Europese lancering van de Moto X is aanstaande. Dat zou natuurlijk mooi zijn, wij moesten het eerst alleen doen met de Moto G. Dat toestel is inmiddels leverbaar en draait zelfs al onder KitKat.

Motorola Invitation

Alhoewel de Moto X niet over de best denkbare specificaties beschikt is het wel een interessante telefoon. Allereerste omdat Motorola sinds kort eigendom is van Google die de Android-updates uitgeeft. Ze zitten dus dicht bij het vuur en updates zijn snel beschikbaar. Bovendien beschikt de Moto X over enkele unieke specificaties zoals het altijd luisteren naar z'n baasje. Zo kun je opdrachten uitvoeren door simpelweg "Ok Google Now" te zeggen gevolgd door je vraag. Bovendien biedt Motorola enkele unieke personalisatie-mogelijkheden tijdens het bestellen. Een achterkant van hout behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Bron: Pocket-lint.com


Prijsvergelijker Motorola Moto G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
White
€ 166,05 € 166,05   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws