Eerste echte render toont Samsung Galaxy S9 en S9+


Evan Blass heeft op VentureBeat de eerste echte renders gepubliceerd van wat de Galaxy S9 en S9+ moeten worden. En voor het eerst plaatsen we kanttekeningen bij de plaatjes want de render ziet er duidelijk anders uit dan we gewend zijn.

Het lijkt er in deze render namelijk op dat er weer redelijk flinke schermranden links en rechts van het scherm zitten. Dat was dankzij de Edge-techniek, waar zowel de S8 als S8+ over beschikken nou juist verdwenen. Dat gaf het Inifinity Display nou ook z'n 'oneindige' gevoel. Het kan natuurlijk aan de render liggen maar we hopen dat Samsung dat bij de Galaxy S9 en S9+ heeft weten te behouden. Wel lijkt de schermrand onder het beeldscherm kleiner te zijn dan bij z'n voorganger.

Samsung Galaxy S9 en S9+ render
De Galaxy S9 en S9+

Blass schrijft op VentureBeat verder de verwachting uit dat er dit jaar meer verschil tussen de S9 en S9+ zal zitten. Zo krijgt de laatste meer werkgeheugen mee met standaard 128 GB opslaggeheugen, ook zal de plus-uitvoering de enige zijn met een dubbele camera. Blass bevestigt het gerucht dat Samsung een camera met dubbele aperture van zowel f/2.4 als f/1.5 zal toepassen en beschikt over een super slow-motion-functie. De vingerafdrukscanner zit ditmaal onder de cameramodule en dus precies in het midden. Hierdoor moet hij makkelijker te vinden zijn en wordt de kans dat je per ongeluk de cameralens bevuilt met vingerafdrukken.

Samsung Galaxy S9 in Nederland

Samsung kondigt de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ tijdens een speciaal Unpacked-evenement aan op 25 februari voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona. Volgens de verwachting ligt het toestel op z'n vroegst 16 maart in de winkels, ook in Nederland.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Midnight Black
€ 273,00 € 273,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Blue
€ 449,95 € 449,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws