Microsoft's Word Flow-toetsenbord komt naar iOS en Android


Het Word Flow-toetsenbord kennen we vooral van Windows Phone en nu ook Windows 10. Het is een snel toetsenbord en werkt in de praktijk best goed. Microsoft nodigt nu iPhone-gebruikers uit om het te testen op iOS.

Microsoft brengt de laatste tijd vaker haar software uit voor andere platformen. Zo werd Cortana al geport naar iOS en Android. En ook de Office-programma's zijn al langer verkrijgbaar buiten Windows om. De volgende in die lijn is mogelijk Word Flow; het toetsenbord van Windows Phone en nu Windows 10 Mobile. Het toetsenbord bezit op moment van schrijven zelfs het Guinness World Record als snelste toetsenbord.

Microsoft Word Flow voor Windows 10
Nu alleen nog beschikbaar onder Windows; Word Flow

Via een zogenaamd Insider Program zoekt Microsoft nu testers met minimaal een iPhone 5s die Word Flow willen testen voordat het beschikbaar komt in de App Store. In dezelfde uitnodiging maakt Microsoft melding dat het toetsenbord ook naar andere platformen komt, mogelijk Android. Wat Microsoft erbij wint om haar toetsenbord ook buiten Windows uit te geven is momenteel niet geheel duidelijk. Mogelijk kan het informatie verkrijgen of extra (betaalde) diensten aanbieden. Wanneer Word Flow vrij beschikbaar is voor iOS of Android is niet bekend.

Via: Windows Central


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws