Acer Liquid Z5 nu al verkrijgbaar


De begin deze maand aangekondigde Acer Liquid Z5 ligt nu al in de winkel. De Liquid Z5 is een relatief voordelige 5 inch Android-smartphone met een paar unieke eigenschappen.

Vandaag de dag is 5 inch de norm. Bovendien geldt dat als je eenmaal kleiner hebt gehad je nooit meer terug wilt. Jammer alleen dat 5 inch telefoons zo duur zijn. Acer gelooft daar niet zo in en bracht daarom de Liquid Z5 uit. Het toestel werd begin deze maand tijdens de CES-beurs in Las Vegas aangekondigd en ligt nu al in de winkel.

Acer Liquid Z5 group
De Liquid Z5

Los betaal je 199 euro voor een exemplaar van de Z5, in combinatie met een abonnement heb je hem al gratis voor 12 euro per maand. Je krijgt bij de Acer Liquid Z5 bovendien enkele vrij unieke eigenschappen. Zo ondersteunt het toestel DTS (Digital Theatre System) wat een vorm van surround sound is. Ook zit er aan de achterzijde een aparte knop die je zelf kunt configureren. De Facebook-app met een druk op de knop openen? Of wil je liever direct toegang tot je muziekbibliotheek? Instellen schijnt een fluitje van een cent te zijn.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws