LG bevestigt komst G5 op 21 februari


LG liet zich tot nu toe redelijk op de vlakte als het ging over wat het op 21 februari ging aankondigen. Daar komt vandaag verandering in. In een blogpost meldt het Zuid-Koreaanse bedrijf dat het de G5 zal presenteren.

De lancering van de LG G5 staat gepland voor zondag 21 februari om 14:00. Plaats van aankondiging: Barcelona. Daar vindt de dag erop het Mobile World Congress plaats, een beurs waar meerdere fabrikanten met introducties komen. LG zet op haar uitnodiging een robot, een speelgoedvliegtuigje en een poppetje. Wat dat uiteindelijk met de G5 te maken heeft zal spoedig blijken.

LG G5 teaser

LG heeft ook een microsite opgetuigd voor het nieuwe vlaggenschip; bit.ly/LGG5day. Daar is naast een aftelklok en bovenstaande afbeelding weinig nieuwe informatie te vinden. De verwachtingen zijn hooggespannen van de opvolger van de LG G4. Het toestel krijgt niet meer de knoppen aan de achterkant. Daar is nu plaats gemaakt voor een vingerafdrukscanner. Ook zou er een uitbreidingsslot aanwezig zijn waar je bepaalde accessoires op kunt aansluiten. Details daarover ontbreken nog. Duidelijk lijkt wel dat LG vast wil blijven houden aan een verwisselbare batterij. Andere fabrikanten zijn de afgelopen jaren overgestapt op een ingebouwde batterij.


Prijsvergelijker LG G5
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Titan Silver
€ 187,00 € 187,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws