Huawei P30 en P30 Pro bereiken winkels, tot en met 7 april nog met cadeaus


Huawei's nieuwe vlaggenschepen uit de P-serie liggen vanaf vandaag in de winkels. Het gaat om de P30 en de P30 Pro met indrukwekkende camera. Wie nog tot en met 7 april een exemplaar aanschaft krijgt daarbij een Sonos One cadeau. Bij de Pro komt daar zelfs nog een draadloze oplader bij.

Huawei kondigde eind maart in Parijs haar P30-serie aan bestaande uit de P30, P30 Pro en de binnenkort te verwachten P30 lite. Die eerste twee liggen vanaf vandaag in de winkel. Wie tot en met 7 april een exemplaar koopt krijgt daar een Sonos One speaker bij ter waarde van 229 euro bij. Bij de Pro zit er tevens een draadloze oplader van 60 euro bij.

Huawei P30 en P30 Pro met incentive

Huawei zet met de P30 maar vooral bij de P30 Pro sterk in op fotografie. Zo krijgt de P30 maar liefst 3 Leica camera's mee. Met deze Leica Triple Camera wissel je een 40 megapixel Super Sensing camera af met 16 megapixel groothoeklens en 8 megapixel telezoom. Zo heb je voor iedere situatie de beste lens tot je beschikking.

P30 Pro

Wie per se z'n telefoon draadloos wil opladen en bovendien waterbestendig zijn moet bij de P30 Pro zijn. Die is bovendien uitgerust met een nog betere camera. De vier camera's tellende Leica Quad Camera ziet in het donker dankzij een nieuw type sensor met hogere lichtgevoeligheid. Bovendien kun je dankzij een vernuftig nieuw systeem veel verder mee inzoomen dan eerder mogelijk was. Door 2 verschillende sensoren te combineren tot 10x zonder kwaliteitsverlies. Met de hulp van digitaal haal je beelden zelfs 50x dichterbij, genoeg om de maan in detail vast te leggen.

Beide telefoons krijgen goede kritieken waarbij vooral de P30 Pro lovende camerakritieken te verwerken krijgt. Vooral in donkere, tot zeer donkere omstandigheden, legt Huawei de lat voor de rest wel heel erg hoog. De Huawei P30 Pro lijkt daarom nu al de cameratelefoon om in 2019 te verslaan. Prijzen en aanbieders vind je op de desbetreffende productpagina's.


Prijsvergelijker Huawei P30
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Black
€ 316,95 € 316,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P30


Prijsvergelijker Huawei P30 Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
128 GB Black Refurbished
€ 210,99 € 214,98   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P30 Pro


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws