Nooit uitgebrachte LG Rollable en LG V70 te zien op foto’s


LG heeft haar besluit om volledig te stoppen met telefoons redelijk abrupt genomen zo lijkt. Er waren namelijk nog enkele telefoons in ontwikkeling waaronder een oprolbaar exemplaar en een nieuw model uit de V-serie. Vandaag hebben we foto's van deze telefoons die nooit meer zullen uitkomen.

LG heeft nog maar net afscheid genomen van de telefoniemarkt maar nu al voelt het nostalgisch aan als we erover praten. De ontwikkelingen in de mobiele telefonie gaan nou eenmaal razendsnel. Feit is wel dat we een enorme belangrijke speler gaan missen, één die tenminste zo nu en dan wat nieuws probeerde te doen.

LG Rollable
De LG Rollable (LM-R910N)

Deze LG Rollable hadden we bijvoorbeeld graag uitgeprobeerd. We wisten dat LG er aan werkte, ze lieten hem zelfs een keer zien. Maar hij zal nooit de winkel bereiken. Het project is stilgelegd en het enige wat we nu nog hebben zijn de foto's. De Rollable zou zeker een aanwinst zijn geweest in de nog jonge foldable-markt. Hij kent een vormgeving die we nog niet eerder zagen.

LG V70 (Rainbow)

Een ander toestel wat onafgemaakt de prullenbak in gaat is de LG V70 (ThinQ). We hebben een foto van z'n achterkant waarin we de druppelvormige camera-indeling herkennen van de Velvet. De 3 cameramodules steken alleen wat meer uit dan bij de LG Velvet het geval is.

LG V70
En de LG V70

Welke specificaties de LG V70 zou meekrijgen is onbekend. LG gebruikte de serie voor wat grotere modellen met zeer high-specs. We kunnen alleen gissen naar wat de V70 had moeten zijn. Voor nu is het LG-boek gesloten, nieuwe telefoons zullen niet meer uitkomen. Wel maakte LG bekend bestaande modellen uit de populaire G- en V-serie uit 2019 en later nog te zullen ondersteunen met 3 software-updates. Enkele Stylo en K-modellen krijgen nog 2 Android-updates.

Bron: 1, 2


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws