Google meldt vooraankondiging Pixel Fold en toont ontwerp


Geheel onverwachts heeft Google de Pixel Fold alvast laten zien. Via een tweet verstuurde Google een afbeelding van de eerste foldable uit Mountain View. Het toestel wordt officieel pas tijdens Google I/O verwacht dat dit jaar op 10 mei van start gaat.

"May The Fold Be With You", zo onthulde Google de Pixel Fold. In dezelfde tweet meldt Google ook dat we 10 mei pas meer van hem horen maar de video toont hem in volle glorie en van iedere hoek. Dit zijn de betere teasers.

Omdat inmiddels al zoveel van de Google Pixel Fold was uitgelekt leert de video hierboven ons weinig nieuws. Specificaties vermeldt de 8-seconde durende video niet.

Eigen ontwerp

Vergelen met de Fold 4 van Samsung lijkt de Pixel Fold wat breder te worden wanneer ingeklapt. Dat maakt hem in gesloten toestand iets beter te bedienen. Binnenin beschikt de Fold over vrij dikke schermranden, iets wat we tegenwoordig nog maar zelden zien.

We horen op 10 mei graag van Google over welke specificaties het toestel precies beschikt. En hoeveel het toestel kost. Volgens geruchten is de vanaf-prijs niet mals, maar dat geldt momenteel voor iedere foldable.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws