Samsung Galaxy S20+ nu ook in Aura Blue verkrijgbaar


Samsung Nederland heeft een nieuwe uitvoering van de Galaxy S20+ aangekondigd; Aura Blue. Een opvallende keuze want het toestel was al in het blauw verkrijgbaar; het meer lichtblauwe Cloud Blue. Het totaal aantal uitvoeringen komt hiermee uit op 4.

De Samsung Galaxy S20+ Aura Blue heeft met z'n donkere tint een wat stoerdere uitstraling. De eerder uitgebrachte Cloud Blue-uitvoering neigt wat naar het wit toe, iets waar deze Aura Blue-uitvoering geen last van heeft. De nieuwe kleur heeft overigens geen gevolgen voor de specificaties; die zijn ongewijzigd. Een vloeiend 120Hz scherm met 4-voudig camerasysteem dus.

Samsung Galaxy S20+ in Aura Blue
De Galaxy S20+ in Aura Blue

De nieuwe kleuruitvoering van de S20+ is meteen verkrijgbaar maar wel alleen bij de providers T-Mobile en Tele2. De losse toestelprijs bedraagt een stevige 1349 euro. Dat is een behoorlijke meerprijs ten opzichte van de huidige kleurreeksen, ten opzichte van de Cosmic Grey-kleur op moment van schrijven zelfs ruim 400 euro. Of deze nieuwe kleur deze hoge prijs rechtvaardigt is nog maar de vraag, zo bijzonder is hij namelijk ook weer niet. Wel verwachten we dat de prijs daalt naar mate hij ook bij andere webshops verkrijgbaar zal zijn. Ons advies voor nu is dan ook; wacht even af.

Update: Eerder meldde Samsung dat de losse toestelprijs 1.349 euro bedroeg. Deze prijs is inmiddels gecorrigeerd naar 1.099 euro. Nog altijd veel en nog altijd duurder dan andere kleuren, maar zo gortig als eerst is het dus niet.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S20+ 5G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Cosmic Grey
€ 395,00 € 395,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S20+ 5G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws