Samsung lanceert licht verbeterde Galaxy XCover 4s


Samsung heeft een kleine update uitgebracht van de bestaande Galaxy Xcover 4. Het robuuste toestel krijgt een snellere processor, meer werkgeheugen, een iets betere camera en betere bescherming tegen water. Zo moet hij weer een aantal jaartjes mee kunnen.

Samsung had al een tijd niets meer later horen van haar robuuste Galaxy Xcover-serie. Tot vandaag want zojuist vonden we de Galaxy Xcover 4s in onze inbox. Het uiterlijk lijkt nog altijd sterk op de in 2017 aangekondigd Xcover 4 met fysieke bedieningsknoppen onder het 5 inch HD-scherm. Wel is de waterbestendigheid verbeterd van 'Onderdompelen (tot 1 meter)' naar 'Onderdompelen (1 meter of meer)'.

Samsung Galaxy Xcover 4s
De robuuste Galaxy Xcover 4s

De meeste wijzigingen zitten onderhuids. Zo is de processor qua kernen verdubbeld naar octa-core (8 stuks), komt het werkgeheugen nu uit op 3 GB en is het opslaggeheugen met een totaal van 32 GB een factor 2 groter. De 13 megapixel camera is vervangen door een 16 megapixel sensor waarmee je iets hogere resolutie foto's schiet. Ook aan de software-kant is gedacht. Zo is de camera extra snel te starten door tweemaal op de homeknop te drukken. Qua platform maakt de Xcover 4s gebruik van Android 9.0 Pie wat op moment van uitkomen de meest recentste versie is.

Samsung Galaxy Xcover 4s in Nederland

Wat niet veranderd is is de batterij. Die meet nog altijd 2800 mAh in capaciteit en is lekker ouderwets zelf verwisselbaar. De Samsung Galaxy Xcover 4s ligt vanaf eind juni in de winkel met een adviesprijs van 259 euro. Kiezen uit kleuren kan niet, hij is namelijk alleen in het zwart verkrijgbaar.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy XCover 4s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Enterprise Edition
€ 299,00 € 299,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy XCover 4s


Vermelde toestellen