Samsung Galaxy A06 dient zich aan met bekend design


Er zijn productrenders verschenen van de vermeende Samsung Galaxy A06. Dit instapmodel krijgt een ontwerp mee die Samsung nu al langer toepast en oogt daardoor lekker bekend.

Bij Samsung geldt; hoe lager het getal, hoe eenvoudiger (en voordeliger!) het model. De Galaxy A06 belooft daarmee het voordeligst te worden van wat Samsung aanbiedt. Maar dat wil niet zeggen dat er geen aandacht besteed is aan het uiterlijk.

Samsung Galaxy A06 render
Eerste render van de Samsung Galaxy A06

Zo krijgt de A06 volgens de door @onleaks verschafte renders hetzelfde Key Island als Galaxy-telefoons zoals de A15 en A25 5G. Hierbij liggen de volumetoetsen op een verhoging wat het op de tast makkelijker te vinden maakt.

Laatste met notch?

Ook andere aspecten van het uiterlijk zijn veranderd. Zo zijn de randen niet meer gebold maar vlak. Achterop bevinden zich twee camera's met voorop een selfiecamera in een V-vormige notch. Hiermee is de A0-serie één van de laatste Galaxy-smartphones die nog gebruikmaakt van een notch.

Als eerste de Samsung Galaxy A06 hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

De bron denkt verder dat Samsung de Galaxy A06 uitrust met een plat 6,7 inch groot scherm, een 5000 mAh batterij met 15W snelladen en een MediaTek Helio G85-processor. Een lancering zou zomaar snel kunnen volgen. Samsung gebruikte voorheen de maanden augustus en september voor een A0-lancering.

(via)


Vermelde toestellen