Mogelijke opvolger Motorola Moto G gespot


Er zijn foto's opgedoken van de vermoedelijke opvolger van de Motorola Moto G. De Moto G bleek een redelijk succes dus opvolging ligt voor de hand. Mogelijk kan dat alleen nog wel enige tijd duren.

Motorola, destijds nog onderdeel van Google, kondigde de Moto G vorig jaar november aan. Het ontketende een ware prijzenoorlog onder fabrikanten van mobiele telefoons. De Motorola Moto G biedt namelijk ontzettend veel waarde voor z'n geld. Diens opvolger, die voorlopig alleen nog als de 'XT 1068' bekend staat, lijkt hetzelfde design mee te krijgen als de Moto E.

Motorola Moto G2 XT 1068

Dat betekent dus een speaker aan de voorzijde. Binnenin geen gelijkenissen met de voordeliger E. Zo verwachten we een HD-scherm, een 8 megapixel camera, een quadcore Snapdragon en mogelijk Dual SIM. Volgens eerdere geruchten zou de Moto G2 nog goedkoper zijn dan z'n voorganger. De voordeligste prijs in Nederland bedraagt momenteel 178 euro voor een los toestel. Naast de reguliere Moto G bracht Motorola overigens ook een 4G-versie van het toestel uit; de Moto G LTE.

Bron: Mallandonoandroid.com


Prijsvergelijker Motorola Moto G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
White
€ 166,05 € 166,05   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws