Withings onthult kleinere ScanWatch Nova Brilliant Edition


Voor wie de 42mm grote ScanWatch Nova te groot vindt heeft Withings de ScanWatch Nova Brilliant Edition aangekondigd. Deze hybride smartwatch is verkrijgbaar in Titanium Silver en een Silver/Gold-uitvoering en beschikt net als de grotere Nova over diverse hartslagsensoren om je gezondheid te monitoren.

Withings kennen we van de slimme weegschalen maar ook van de hybride smartwatches. Eén met analoge wijzers en een klein rond schermpje dat het klokwerk toch slim maakt. De laatste jaren rust Withings deze horloges uit met geavanceerde en klinisch geteste hartslag-sensoren.

Withings ScanWatch Nova Brilliant Edition in two different colors
De nieuwe en kleinere Withings ScanWatch Nova Brilliant Edition

Denk aan het maken van een elektrocardiogram om atriumfibrilleren te herkennen, of het herkennen van temperatuurwisselingen om vroegtijdig een ziekte te signeren. Functies waar ook deze ScanWatch Nova Brilliant Edition over beschikt. En dat met een 30 dagen accuduur.

Als eerste de Withings ScanWatch Nova Brilliant Edition hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

De Withings ScanWatch Nova Brilliant komt halverwege november van 2024 uit voor een adviesprijs van €599,95. De reguliere ScanWatch Nova met z'n 42mm grote behuizing ligt voor een vergelijkbaar bedrag al enige tijd in de winkel.


Vermelde toestellen