Metalen en 5,5 inch grote Honor 7+ in de startblokken


Honor zou aan de vooravond staan van de introductie van de Honor 7+. Volgens de geruchten een 5,5 inch grote en van metaal gemaakte Android-smartphone. Beelden van dit nieuwe vlaggenschip staan nu op YouTube.

We zien veel fabrikanten vandaag de dag naast een 5 inch vlaggenschip ook een grotere 5,5 inch versie uit te brengen. Nu is de Honor 7 met 5,2 inch al iets ruimer waardoor het verschil met de Honor 7 Plus iets minder klein is. Dit grotere model krijgt bij veel fabrikanten de toevoeging 'Plus' en dat is bij Honor niet veel anders. Alleen moet Honor nog even deze Honor 7+ officieel aankondigen.

Net als de Honor 7 krijgt deze Honor 7+ een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner op de achterkant. De schermresolutie komt volgens de laatste berichten uit op Full HD. Inmiddels is de Honor 7 ook al hier verkrijgbaar, dat geeft in ieder geval hoop dat ook de Honor 7+ hier uitkomt. Voor wat het waard is; Honor kondigde de Honor 6+ in december van 2014 aan en dat zegt mogelijk iets over de lanceerdatum van de Honor 7+.


Vermelde toestellen