Vodafone lanceert Voice of Holland Thuiscoach-app

· 3 reacties


Vodafone Nederland heeft in samenwerking met RTL, Talpa en IceMobile 'The voice of Holland ThuisCoach' gelanceerd, een gratis applicatie voor iOS en Android.

De applicatie is in feite een spelletje. Voorafgaand aan elke uitzending van The Blind Auditions voorspellen de spelers welke talenten doorgaan naar The Battle. Ze krijgen daarvoor voor de uitzending een aantal fragmenten te horen. Die kunnen ze dan niet zien! De speler moet vervolgens per fragment besluiten om de ‘I WANT YOU’ knop te gebruiken en hiermee voorspellen of e kandidaat doorgaat. Bij ieder goede keuze krijgt de speler punten.

Voice of Holland

Prijzen

Wie aan het eind van de rit over de meeste punten beschikt krijgt een prijs. De hoofdprijs is twee jaar lang gratis mobiel bellen en internetten met Vodafone. Daarbij krijg je dan ook nog een Samsung Galaxy S II. Ook worden er twintig keer twee tickets verdeeld voor The voice of Holland LIVE, vier keer een Galaxy Tab 10.1, vier keer een Galaxy S II en vijf keer een Galaxy Y. Verder is ook leuk om te weten dat de ThuisCoach-app onderdeel zal zijn van het programma.

Bron: Over.vodafone.nl


Vermelde toestellen