Render Google Pixel 9a bevestigt eerder gelekt uiterlijk


Trouwe lezers weten dat Google erg slecht is in het bewaren van geheimen. Raar kijken we dus niet op van de nu verschenen productrenders van de Pixel 9a. Opvallender is dat deze verschijnen nadat we al foto's van het toestel gezien hebben. Gelukkig tonen die hetzelfde en dus lijkt de bron betrouwbaar.

De bron van deze productrenders is een bekende; @onleaks. Deze leaker zet 3D-producttekeningen om in afbeeldingen en verkoopt ze aan de hoogste bieder. Het is wederom AndroidHeadlines met het winnende bod en als eerste Pixel 9a afbeeldingen mag publiceren.

Google Pixel 9a render from @onleaks published by Android Headlines
Google Pixel 9a render

Het enige dat ze daarvoor terug willen hebben is dat we ze genoemd hebben, dus bij deze. Wat opvalt aan de Google Pixel 9a is het ontbreken van een camerabalk. Google past die van oudsher toe op Pixel-telefoons en het werd daarom een soort Signature Mark.

Pixel 9a specs

Weg zijn ook ronde zijkanten al is er nog altijd een soort ronding te bespeuren. Los van de nieuwe camera-indeling zien we geen nieuwe dingen. Google past nog altijd relatief dikke schermranden toe, twee camera's en een punch-hole selfiecamera.

Google kondigt haar Pixel A-model vaak tijdens het Google I/O-evenement aan dat traditiegetrouw in mei gehouden wordt. De Pixel 9a-lancering laat dus nog wel even op zich wachten. Hopelijk kunnen we tot die tijd nog wat meer over het toestel te weten komen, zoals specificaties.

Als eerste de Google Pixel 9a hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

Veel daarvan is nog niet bekend maar valt wel in te vullen. Zo ligt de Tensor G4-chip voor de hand, evenals een prijskaartje van rond de 500 euro.


Vermelde toestellen