Dit is volgens geruchten de nieuwe Xiaomi 15 Pro


Ben je benieuwd hoe de Xiaomi 15 Pro er straks uitziet? Wacht niet langer want volgens berichten is dit het. Of het tegenvalt of niet, dat laten we graag aan jou over.

Wie wel eens een blik op de achterkant van de Xiaomi 14 Pro geworpen heeft zal onderstaande afbeelding bekend voorkomen. De Xiaomi 15 Pro lijkt namelijk als twee druppels water op z'n voorganger. We noemen een vierkante cameramodule in de linkerbovenhoek waarvan de flitser er ditmaal buiten is gelaten.

Xiaomi 15 Pro render

Het gaat om drie Leica-camera's. De vierde cirkel is bedoeld voor laser autofocus. Getuige de afbeelding brengt Xiaomi de 15 Pro uit in die kleuren; zwart, zilvergrijs en wit. De achterkant is plat, gemaakt van glas en huisvest een groter scherm en batterij.

Xiaomi 15 Pro specificaties

Alle camera's beschikken volgens de bron over een 50MP grote sensor waarmee tot 5x ingezoomd kan worden en ultra-groothoek-opnames gemaakt kunnen worden. Het scherm meet een ruime 6,78 inch en geeft een scherp 2K-beeld weer. Naar verluidt is de Xiaomi 15 Pro één van de eersten met een Snapdragon 8 Gen 4-processor onder de motorkap.

Als eerste de Xiaomi 15 Pro hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

De lancering van de Xiaomi 15 Pro staat gepland voor oktober 2024. Dat zal zich wel beperken tot China. De wereldwijde lancering van het toestel wordt niet eerder dan 2025 verwacht.

(via)


Vermelde toestellen